Reinfjellmarsen

Reinfjellmarsjen 2016 – Mosjøen IL Ski

 

En tradisjon som arrangeres for 46. år på rad!

Vi inviterer alle deltagere til et tradisjonsrikt arrangement i flotte omgivelser på Helgeland. Med distanser på 10km & 17km i både trimklasse og aktiv klasse er det åpent for alle deltagere. I 2014 stilte 274 deltagere til start i flott vær og fantastisk natur!

 

Reinfjellmarsjen 2016

 

Startskuddet vil gå på Langvatn Gård. I år har vi valgt å ende målgangen som vil bli ved Køta på Finnbrauten/Kippermoen. Felles busstransport fra Køta er inkludert i startkontigenten.

 

Oppmøtetidspunkt: 09:30

Start trimklasse: 10:00-12:00

Start aktiv klasse: 12:15

 

Løypebeskrivelse 17 km

Løypa følger grusvegen til demningen på Langvatnet, derfra tar vi av vestover opp forbi Bjørnålisætra. Vi fortsetter sørover et stykke på høyden før vi beveger oss nedover til det gamle klebersteinbruddet.

Fra klebersteinbruddet er det en kneik oppover til Bjørnålia. På Bjørnålia er det drikkestasjon og vi kan nyte en flott utsikt mot Mosjøen og Vefsnfjorden. Fra Bjørnålia er det ca 10 km til mål. Løypa går videre forbi Nedre Urdvatn, over Rossmannshaugen, forbi Stortjønna og Øvertjønna og forbi Mostjønna. På Mostjønna er det også drikkestasjon (4 km fra mål). Fra Litjenget følger vi lysløypa til Kippermoen og går i mål ved Køta på Finnbrauten på Kippermoen. Aktiv klasse tar en liten runde på Kippermoanlegget før målgang ved Køta.

 

Løypebeskrivelse 10 km

Starter fra Langvatn gård. Etter at vi har forlatt Langvatn gård går løypa opp til Åslia og videre over Finnlia. Der kan vi nyte utsikt både mot vest og øst, før den så fortsetter nedenfor Finnhaugen til Mostjønna. Det er drikkestasjon på Mostjønna (4 km fra mål). Fra Litjenget følger vi lysløypa til Kippermoen og går i mål ved Køta på Finnbrauten på Kippermoen. Aktiv klasse tar en liten runde på Kippermoanlegget før målgang ved Køta.

 

I tillegg til flotte trekkpreimer gis det for;

1.-3. plass junior og veteran for dame og herre hhv. 1.000,-, 750,- & 500,-

1.-3. plass senior for dame og herre hhv. 1.500,-, 1.000,- & 500,-

PÅMELDING HER